У Британії продають ядерний бункер із розкішними квартирами всередині. Фото

У британському селі Містлі (графство Ессекс) виставили на продаж ядерний бункер, внутрішні приміщення якого переобладнали у три квартири класу преміум.

Як повідомляє The Sun, сховище було збудовано 1951 року під час холодної війни. Передбачалося, що у ньому, у разі нападу, мають сховатися представники уряду. Також воно має бути вузлом зв'язку. Товщина стінок бункера – 600 мм. Але в результаті будівлю так і не використовували за призначенням. Згодом вирішили облаштувати тут житло.

Так, тут з'явилися три розкішні квартири – одна на чотири кімнати та дві трикімнатні. Дизайнери залишили в середині приміщень оригінальні важкі двері та провели дорогий ремонт: у ванних кімнатах зробили облицювання італійським мармуром, на кухнях встановили гранітні стільниці, а підлога у всіх кімнатах з підігрівом. Для кожної квартири передбачено паркомісце та свою ділянку у дворі.

Раніше квартири намагалися продати окремо від 550 тисяч фунтів стерлінгів, але тепер було ухвалено рішення продати весь бункер на аукціоні. Стартова ціна 1,4 мільйонів фунтів стерлінгів, власники хочуть отримати в результаті за нього не менше 1,9 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на початку року у Великій Британії виставили на продаж підземний ядерний бункер Хоуп Коув, в якому знаходяться 56 спальних кімнат. Двоповерховий притулок було збудовано ще ув 1941 році, тут розміщувалася станція радіолокації, яка використовувалася у Другій світовій війні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом