У Британії продають будинок, в якому отруїли Скрипалів

У Солсбері (Великобританія) виставили на продаж будинок, який належав раніше колишньому російському розвіднику Сергію Скрипалю і його доньці. Саме тут їх отруїли речовиною "Новачок" співробітники спецслужб РФ.

Як повідомляє газета Mirror, викупити нерухомість вирішила влада графства Вілтшир. Потім планують провести тут грунтовний ремонт з перебудовою. Після цього знову виставлять на продаж з можливістю викупу частини будинку та оренди іншої. Така практика поширена в Британії, таким чином нове житло простіше купити тим, у кого не вистачає коштів.

Також за умовами продажу, будинок може використовуватися тільки як житлова нерухомість: з нього не можна зробити готель, музей або кафе. Крім того, в договорі пропишуть заборону суборенди і можливість отримувати будь-яку вигоду з історії цього будинку.

"Протягом найближчих місяців ми відновимо і відремонтуємо майно, щоб повернути в користування будинок, а для захисту місцевих жителів подбаємо, щоб майно не використовувалося ні для чого іншого", - розповів глава Вілтшірскої ради Пилип Уайтхед.

Будинок розташований на Крісті-Міллер-роуд. Саме в ньому три роки тому знайшли сліди нервово-паралітичної речовини, пізніше визначеної як "Новачок". За непідтвердженими даними сім'я Скрипалів поїхала до Нової Зеландії.

Як повідомляли нещодавно НЕРУХОМІ, в Великобританії також продається підземний ядерний бункер Хоуп Коув, в якому знаходяться 56 спальних кімнат.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

52

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом