Ціни на елітне житло в престижних районах Лондона впали

У престижних районах Лондона ціни на елітну нерухомість знизилися приблизно на 5%.

Відповідні дані надали в компанії Knight Frank, передає Mansion Global.

Так, в останні тижні кількість угод значно зросла, а в цілому ціни на житло у Великобританії показали найбільше місячне зростання за останні 11 років.

Тим часом, нерухомість класу еліт подешевшала. Йдеться про житло в таких районах: Найтсбридж, Вестмінстер, Мейфер, Кенсінгтон та Челсі. В останні тижні активність продажів різко зросла. Кількість пропозицій елітної нерухомості від лондонських продавців, прийнятих впродовж тижня, що закінчився 1 серпня, зросла на 132% в порівнянні з п'ятирічним середнім значенням.

Це були найвищі показники з моменту відновлення роботи лондонського ринку нерухомості в середині травня. За словами експертів Knight Frank, це також показало, як криза в галузі охорони здоров'я та обмеження перенесли звичайний весняний сезон продажів на літо.

В околицях Лондона, таких як Уондсворт, Річмонд, Далвіч та Іслінгтон, де покупці можуть дозволити собі більше квадратних метрів, в липні зазначалося щомісячне підвищення цін. За словами дослідників Knight Frank, ці приміські анклави також виграли "від сплеску попиту з боку сімей, які шукають більше відкритого простору".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Великобританії у лотерею розігрують квартиру класу люкс вартістю в 550 тис. євро, що розташована в одному з найбільш затребуваних районів північного Лондона. Її власником може стати будь-хто, хто купить виграшний лотерейний квиток за 6 євро.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

45

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом