Люксова квартира у Лондоні за 6 євро: в Британії у лотерею розігрують елітну нерухомість

У Великобританії в лотерею розігрують квартиру класу люкс вартістю в 550 тис. євро і розташовану в одному з найбільш затребуваних районів північного Лондона. Її власником може стати будь-хто, хто купить виграшний лотерейний квиток за 6 євро.

Як повідомляє Daily Mail, продаж квитків закінчиться 31 грудня 2020 року, переможця оголосять протягом 14 днів.

Квартира площею 39 кв.м у Кентіш-Тауні може похизуватися вітальнею відкритого планування, повністю обладнаною кухнею і вражаючою терасою. На кухні – вся техніка: вбудована посудомийна і пральна машина, холодильник із морозильною камерою. У ванній кімнаті кахельна підлога і стінами під мармур, душова кабінка та сушарка для рушників. У приміщенні недавно зробили ремонт з використанням вогнестійких та звукоізоляційних матеріалів.

Будинок розташований у декількох хвилинах пішки від метро Kentish Town, по сусідству живуть актори Том Хіддлстон і Чарльз Денс, а також ведучий британського конкурсу Bake Off Ноель Філдінг. Поруч знаходиться жвава однойменна вулиця, ринкові райони Камдена і парки Хемпстед-Хіт та Прімроуз-Хілл.

Директор сайту WinMyDreamHome.com, на якому виставлений об'єкт, Марк Жерсон, зазначив, що ця ініціатива допоможе підтримати місцеві незалежні компанії, які сильно постраждали від наслідків COVID-19. Саме їм пожертвують певний відсоток прибутку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Італії стали знову продавати нерухомість по одному євро. Йдеться про комуну Чінкуефронді в регіоні Калабрія, що на півдні країни.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

68

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом