ТРЦ Gulliver оцінили в 7,6 млрд гривень

1 хв

Приватне підприємство "Бізнес Консалтинг" оцінило ТРЦ Gulliver в 7,6 млрд гривень. Про це повідомила голова Агентства з розшуку та управління активами Олена Дума.

Зараз АРМА обробляє усю інформацію та готує тендерну документацію, щоб оголосити конкурс на відбір управителя. Нагадаємо, що 14 серпня приватне підприємство "Бізнес Консалтинг" обрали оцінювачем торгового центру Gulliver. Фірма зареєстрована у 1999 році в Києві. Основний вид діяльності – консультування з питань комерційної діяльності й керування. Уповноваженою особою компанії є Арестархов Андрій Михайлович.

Нагадаємо, що у травні 2023 року директорці столичного ТРЦ Gulliver Ірині Круппі повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків на 146 млн гривень. 9 квітня 2024 року Київський апеляційний суд задовольнив клопотання Офісу генпрокурора та наклав арешт на майно фірми "Три О", яка належить керівниці торгового центру.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, 3 червня Шевченківський районний суд Києва передав майно ТРЦ Gulliver, що належить бізнесмену Віктору Поліщуку, в управління Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Керівництво торгового центру заявило, що це рішення "є абсолютно не правосудним" і що його оскаржать в апеляційному суді. Згодом працівники Gulliver не пустили представників АРМА для огляду офісних приміщень.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

190

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом