Суд передав ТЦ Gulliver державі

1 хв

Шевченківський районний суд Києва передав київський багатофункціональний комплекс “Gulliver” в управління Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Про це повідомила пресслужба суду. 

За повідомленням, кримінальне провадження стосується ухилення від сплати податків, а також зборів та легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом, в особливо великих розмірах. Відповідне клопотання про передачу торговельного і бізнес-центру подав Офіс генерального прокурора. Суд зазначає, що його передали в управління, а не для продажу.

“Відповідне клопотання Офісу Генерального прокурора задоволено слідчим суддею, при цьому питання щодо передачі згаданого майна АРМА для реалізації слідчим суддею не вирішувалося.” — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у квітні суд наклав арешти на майно фірми "Три О", яка належить керівниці “Gulliver” Ірині Круппі. Її підозрюють в несплаті податків на суму 146 млн гривень. 

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також Національна поліція розпочала розслідування кримінального провадження про ухилення від сплати податків компаніями "Інвестбуд гарант", "ТРЦ Лавина" та "Мандарин Плаза”, які належать Вагіфу Алієву. Він також будує ТРЦ Ocean Mall й претендує на приватизацію ТРЦ Ocean Plaza.
 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

990

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом