Трамп продає елітний маєток в Палм-Біч: покупця чекають незвичайні бонуси. Фото

Компанія, зареєстрована на колишнього президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, виставила на продаж маєток, розташований у курортному районі Палм-Біч, Флорида.

Як повідомляє New York Post, садибу, площа якої становить 3185 "квадратів", попередньо оцінили у $49 млн. У будинку вісім спалень, дев'ять ванних кімнат, величезна вітальня, є бібліотека. Побудували його ще у 1956 році, проте тут зробили ремонт, тому він повністю відповідає всім сучасним тенденціям. А родзинка цього будинку – тераса з видом на океан і безлюдний пляж.

Варто відзначити, що поруч розташована і резиденція Трампа Мар-а-Лаго. Після президентства і проживання у Білому домі, ексглава держави оселився тут. Той, хто купить особняк по сусідству, автоматично стане членом гольф-клубу Трампа. Варто відзначити, що це закритий заклад, і всім, хто хоче туди потрапити, потрібно заплатити $200 тисяч членського внеску. Мар-а-Лаго Трамп купив ще у 1985 році, до цього нерухомість належала відомій на той час світській левиці Марджорі Меррівезер Пост.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Палм-Біч продається і маєток родини Форд. Цей особняк оцінили в $58 тисяч.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

194

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом