Тендер на будівництво нової мерії у Вишневому скасували

1 хв

Тендер на реконструкцію занедбаного кінотеатру під будівлю мерії за 186 млн грн скасувало комунальне підприємство "Головне управління комунального господарства" міста Вишневе. Про це йдеться в системі Prozorro.

Пів року тому аналогічний тендер скасували без оплати за згодою сторін через технічну помилку під час розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі.

На аукціон подався ТОВ "Максима Буд" з пропозицією 185,73 млн грн (з ПДВ). ЇЇ відхилили через відсутність гарантійного листа.

Нова будівля потрібна, бо, за словами представників міськвлади, зі старої виселяє Фонд державного майна. Він хоче приватизувати приміщення, де зараз працює виконавчий комітет міської ради Вишневого.

У листопаді 2023 року ТОВ "Максима Буд" мало почати реконструкцію за 193 млн грн кінотеатру на Святошинській вулиці, 11. Планувалось створення чотириповерхової громадської будівлі з укриттям і сесійною залою для розміщення адміністративних органів місцевого самоврядування та центру надання адміністративних послуг.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, міська влада у Вишневому 27 березня оголосила новий тендер на реконструкцію неактивного кінотеатру "Промінь" під будівлю мерії за 186 млн грн.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

743

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом