Суд заборонив будівництво ЖК FELICITA в Одесі

Київський районний суд Одеси заборонив проводити незаконні будівельні роботи на ЖК FELICITA за адресою Рибальська балка, 1-г (Київський район Одеси).

Про це написав у себе в Facebook і. о. глави міського ДАБК Олександр Авдєєв.

За його словами, забудовник не тільки проводить тут роботи без дозвільних документів, так ще й невідомі погрожують сусідам, коли ті скаржаться на незаконні дії.

"Наше управління вважає таку ситуацію неприпустимою в місті, тому ми подали відразу два позови про скасування містобудівних умов і обмежень та знесення самовільно-побудованих об'єктів будівництва, а ще клопотання про заборону здійснювати підготовчі та будівельні роботи так званого ЖК FELICITA. Результат ми отримали швидко. Постановою Київського районного суду Одеси заборонено "авторам" ЖК Андрусик А.Г., Окунєв О.Н., ТОВ "АМАРЕНС" та іншим особам здійснювати будівельні та ремонтні роботи на цьому об'єкті", - розповів Авдєєв.

Він додав, що таке будівництво – класична схема забудови у приватному секторі, яка завдає шкоди жителям сусідніх будинків, а також становить загрозу потенційним інвесторам.

"Три земельні ділянки зазначеними особами буди відведені для будівництва та обслуговування житлового будинку, але фактично тут почали будувати дві багатоповерхівки. Ніяких документів на будівництво немає, тому ми на місце викликали поліцію і за нашою заявою відкрили кримінальне провадження", - повідомив чиновник.

Він також попередив всіх потенційних інвесторів клубного будинку FELICITA, щоб не купували сумнівні віртуальні квадратні метри житла за неоформлених документів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого тижня інспектори одеського ДАБК виявили в місті 28 незаконних будівництв: від цілих квартир на горищі до гаражів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

74

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом