"Нахаббуди в Одесі": в ДАБК за тиждень виявили 28 незаконних будівництв у місті

Минулого тижня інспектори одеського ДАБК виявили у місті 28 незаконних будівництв: від цілих квартир на горищі до гаражів.

Про це написав в. о. глави міського ДАБК Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

Так, за його словами, всього за тиждень знайшли "28 нахаббудів". Найбільше їх було в Київському районі.

"Так на Дерибасівській, 5 власник квартири захопив горище і зареєстрував на нього власність як на нову квартиру. Це вдалося за схемою з новим техпаспортом, в який внесли недостовірні дані. Приєднані приміщення ніколи не належали порушнику", – підкреслив Авдєєв.

Також він розповів, що на Жуковського, 38 організація, що обіцяє в стислі терміни оформити довідки про відсутність судимості, без дозволу облаштувала новий вхід в будівлю. А на вулиці Вєтрова на Фонтані інспектори виявили цілих п'ять незаконних об'єктів: гараж, будиночок охорони і ще кілька новобудов.

За всіма фактами складено акти, зафіксовані порушення і відправлені матеріали в правоохоронні органи для реєстрації в ЄРДР, повідомив Авдєєв.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Одесі будували багатоквартирний будинок за повної відсутності дозвільних документів. Так, у травні 2020 року, замовник отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво приватного зблокованого будинку на дві сім'ї, але фактично займався будівництвом багатоквартирного будинку та збирався продавати там житло.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом