Суд заборонив будівництво столичного ЖК Tourbillon

Окружний адміністративний суд Києва заборонив проводити будівництво житлового комплексу Tourbillon на вулиці М. Амосова у Протасовому Яру.

Як повідомляють "Наші Гроші", відповідне рішення суддя ОАСК виніс 25 вересня.

Замовником будівництва виступає компанія Daytona Development Company.

Як зазначає суд, згідно з останнім рішенням Київради, ділянка, на якій ведеться будівництво, віднесена до території зелених насаджень загального користування. Тому вона була виключена з території житлової та громадської забудови. Отже, зведення тут житлово-торгового комплексу з паркінгом незаконне.

Проаналізувавши матеріали справи, суд прийшов до висновку про наявність допущених ТОВ "Дайтона Груп" порушень вимог містобудівної документації, містобудівних умов і обмежень, а також невідповідність об'єкта будівництва проектній документації, вимогам будівельних норм, стандартів і правил.

Як повідомляється на сайті НЕРУХОМІ, ЖК Tourbillon має низький рейтинг – 2.0. Так, незрозуміла вартість утримання, у експертів на руках не вся дозвільна документація.

Раніше на ресурсі повідомлялося, що Господарський суд Львівської області заборонив ЗАТ "Ірокс" будівельні роботи на ЖК Persenkivka по вулиці Тернопільська, 42.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом