Суд заарештував рахунки ТРЦ РайON у Києві та City Mall у Запоріжжі

1 хв

Солом'янський районний суд Києва заарештував рахунки київського ТРЦ РaйОN та City Mall у Запоріжжі. Про це повідомила пресслужба компанії-власника.

17 червня 2024 року суд наклав арешт на рахунки ТОВ "Призма Альфа" та ПрАТ "Лівобережжяінвест", які управляють ТРК City Mall та РайON. За словами голови ради директорів компанії-власника Arricano Real Estate Маргуса Курми, ці судові рішення фактично заблокували не лише господарську діяльність компаній, але й позбавили їх можливості сплачувати загальнодержавні податки та збори, та виконувати кредитні зобовʼязання.

Наразі відомо, що щодо ТРЦ – "City Mall" винесено рішення про передання в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше Національна поліція почала розслідування кримінального провадження про ухилення від сплати податків компаніями "Інвестбуд гарант", "ТРЦ Лавина" та "Мандарин Плаза”, які належать Вагіфу Алієву. Бізнесмен перереєстрував усі згадані компанії на доньку – Марину Дорохіну.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

2.2т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом