Суд ухвалив знести верхні поверхи новобудови у Подільському районі Києва

Шостий апеляційний адмінсуд ухвалив знести верхні поверхи багатоквартирного житлового будинку, побудованого на вулиці Стеценка, 30 у Подільському районі Києва.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури столиці.

Як зазначили правоохоронці, будівництво велося на землях садибної забудови. Відповідно, будівлі тут мають бути не вище 4-х поверхів. Замість цього забудовник побудував будівлі висотою в п'ять і вісім поверхів.

Підкреслимо, що йдеьбся про скандальний ЖК Еко Таун. Ще в червні Окружний адміністративний суд Києва також зобов'язав забудовника знести верхні поверхи. Як відомо, незважаючи на рішення судів, забудовники неохоче виконують постанови, що стосується зносу будівель.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше в Києві суд зобов'язав знести багатоповерховий житловий будинок на вулиці Августина Волошина, що в Солом'янському районі, який був побудований з грубими порушеннями законодавчих та будівельних норм. Але будинок досі стоїть на місці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом