Суд просять скасувати продаж столичного готелю "Дніпро"

В Окружний адмінсуд Києва надійшов позов про визнання протиправним і скасування результатів аукціону з продажу київського готелю "Дніпро".

Про це у понеділок, 17 серпня, повідомляє пресслужба суду.

"В Окружний адміністративний суд міста Києва надійшов позов про визнання протиправним та скасування наказу Фонду державного майна України від 29 липня 2020 року №1268, яким було затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу об'єкта малої приватизації – державного пакета акцій у розмірі 100% статутного капіталу ЗАТ "Готель "Дніпро", – повідомляє пресслужба суду.

На думку позивача, зазначений наказ був прийнятий Фондом держмайна з порушенням норм чинного законодавства, є протиправним і таким, що підлягає скасуванню.

"Зараз судом вирішується питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі", – додали в суді.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Фонд держмайна України у ході онлайн-аукціону у середу, 15 липня, продав київський готель "Дніпро" за 1,1 млрд грн.

Переможцем за підсумками третього раунду став ТОВ "Смартленд", зареєстрований під №23 з пропозицією 1 млрд 111 млн 111 тис. 222, 22 грн. Стартова ціна об'єкта становила 80,9 мільйона грн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом