Суд дозволив добудувати будинок на вулиці Мирній у Києві

У Києві суд дозволив будівництво висотки по вул. Мирній, 2/1.

Про це йдеться у рішенні Окружного адміністративного суду Києва від 18 червня.

Так, суд визнав протиправним і скасував наказ Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва від 31 березня, яким було скасовано право на початок будівельних робіт та реєстрацію декларації про готовність до експлуатації житлового будинку.

Те, що наказ був ухвалений на основі акту обстеження ділянки по вул. Мирна, 2/1 працівниками Департаменту земельних ресурсів, суд не вважав за підставою для прийняття відповідних рішень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Шевченківський районний суд скасував арешт незавершеного будівництва ЖК "Зелений замок" по вул. Мирної, 2/1, який був накладений постановою слідчого судді від 7 квітня 2020 року.

НЕРУХОМІ відзначали, що ЖК "Зелений замок" має низький рейтинг – 2.0. На це вплинули локація комплексу і хід його будівництва.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом