Стрілянина на будмайданчику в Києві: забудовник прокоментував інцидент

Стрілянина на будівельному майданчику у Києві на вулиці Казимира Малевича, 32 сталася після розборок псевдо-активістів, які, швидше за все, хочуть брати данину з забудовника.

Про це розповів юрист компанії "Де Резорт Девелопмент" Костянтин Локарєв, передає УНІАН.

За його словами, на будівельний майданчик 25 лютого приїхали невідомі молоді люди з закритими обличчями, у спортивних костюмах. При них була зброя, з якоъ вони почали стріляти вгору.

"Нам здається, що вони просто намагалися поділити між собою право "стягувати данину" з забудовника", - розповів представник компанії.

Він також розповів, що молодики організовано й раніше приїжджали на будмайданчик, з трубами і арматурою у руках. Спочатку вони представилися, що є членами громадської організації "Твердиня та порядок". Представник забудовника каже, що намагався з'ясувати в чому суть претензій, проте молодики не йшли на контакт.

Локарєв запевнив, що у компанії "Мрія", яка володіє земельною ділянкою, є всі необхідні дозвільні документи на будівництво. Та незважаючи на це, активісти завдали шкоди майну девелопера – зламали декілька секцій металопрофільного забору і періодично заважають проїзду цементовозів на майданчик.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, співробітники поліції затримали два автомобілі, на котрих приїхали стрілки. Одну машину правоохоронці зупинили у Києві, другу - за межами столиці. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство", відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом