Стрілянина на будмайданчику в Києві: копи вже затримали молодиків

У четвер, 25 лютого, група молодиків заїхала на один з будівельних майданчиків, які розташовуються на вулиці Ямській у Голосіївському районі Києва та почали там стріляти.

Про це повідомили в пресслужба Нацполіціі.

Як розповіли правоохоронці, молоді люди, заїхавши на будівництво, почали стріляти зі зброї вгору. Після цього вони швидко зникли. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Проте, поліція почала спецоперацію, в ході якої затримали два автомобілі стрільців: один у Києві, другий за межами столиці. Зараз правоохоронці проводять процесуальні дії, щоб встановити причетність затриманих до події.

Слідчі Голосіївського району відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Санкції статті передбачають покарання до 7 років позбавлення волі. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронні органи не стали уточнювати, на якому саме будівництві сталася стрілянина. Згідно з даними бази НЕРУХОМІ, біля вулиці Ямської будуються кілька комплексів: це ЖК вул. Казимира Малевича, 44, 46, ЖК вул. Казимира Малевича, 32 і Клубний будинок Малевича, 48.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом