Справа "Еліти-Центр": суд винесе обвинувальний вирок вже у серпні

Подільський районний суд Києва 9 серпня буде виносити обвинувальний вирок у справі афери з житлом компанією "Еліта-Центр".

Про це повідомили на форумі постраждалих інвесторів.

У повідомленні наголошується, що афера стала можливою завдяки потуранню Київської міської держадміністрації. "Рішення суду дозволить отримати конкретне відшкодування шкоди кожному потерпілому, хто звернеться до суду у справі "Еліта-Центр", а також і всім постраждалим від будівельних афер в Києві", – пишуть на форумі.

Тут також зазначають, що вже пройшло 15 років з дня розкриття однієї з найбільших афер на будівельному ринку, в результаті якої постраждали дві тисячі сімей. За цей час жертви так і не отримали реальної допомоги, винуватці не понесли заслуженого покарання.

"Наш процес входить в свою завершальну стадію. Зараз має визначитися, чи зможемо ми розраховувати на реальну компенсацію завданих нам збитків. За фактом КМДА визнано винною, а фігуранти вже відбули свої строки", - йдеться у повідомленні.

Як писали раніше НЕРУХОМІ, ТОВ "Домобудівельна компанія "Фундамент" 22 березня виграла тендер і тепер візьметься за добудову житла у Деснянському районі Києва для жертв "Еліти-Центр". Раніше будинок зводила компанія "Азур Груп", але довести до задуманого не вийшло.

Як повідомлялося, добудувати комплекс на Милославській мають цього літа. Це панельний будинок, він складається з двох корпусів з різною поверховістю (16 і 24 поверхи), а також соціально-побутового блоку з підземним паркінгом. З усієї житлової площі 7%, або 1087 "квадратів" виділять постраждалим від "Еліти-Центр".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом