Шмигаль пообіцяв іпотеку нижче 10%

Уряд зараз працює над новими програмами стимуляції економіки, в рамках яких передбачається зниження іпотечних ставок нижче 10%.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в інтерв'ю виданню The Page.

За його словами, 10% - це не межа для іпотеки і влада зараз працює, щоб знизити її ще більше. Прем'єр також розповів, що уряд веде переговори з Національним банком щодо того, чи зможе банківська система видавати дешеву іпотеку.

"Далі знижувати її через урядові та бюджетні програми стимулювання. Іпотека дає хороший мультиплікатор для бізнесу", – додав глава уряду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, президент Володимир Зеленський змушений був ветувати закон про продовження мораторію на стягнення застави за валютними іпотечними кредитами до 2022 року, оскільки він підривав можливості дешевого кредитування.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом