Самий високий витвір мистецтва – хмарочос Clothespin Tower у Дубаї. Фото

Ізраїльський художник Zygo збирається реалізувати самий високий у світі витвір мистецтва – хмарочос Clothespin Tower.

Як повідомляє Beautiful Life, висота будівлі складе 170 метрів, розмістять її на штучному острові. Якщо Zygo вдасться отримати підтримку міської влади і знайти партнерів, будівництво має розпочатися у 2023 році.

За задумом автора, вежа буде складатися з двох половинок, нагадувати буде вона прищіпку. В одній частині комплексу буде розташовуватися готель з 1200 люксовими номерами – в інший 300 квартир, торгові центри, ресторани, фітнес-центри та спа-салони.

За задумом автора, об'єднання двох частин вежі зміцнює її взаємозв'язок і створює нові можливості. Це стає ідеальною метафорою для майбутніх відносин Ізраїлю та ОАЕ. Таким чином, проєкт містить глибоку філософську концепцію з надзвичайних емоційним значенням.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Дубаї збираються побудувати місто-хмарочос, що складається з трьох будівель, найвища з яких буде налічувати 300 поверхів. За реалізацію проєкту The Link візьметься італійський архітектор Лукі Курчі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

275

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом