Сайт ЖК STANFORD отримав престижну нагороду

Цього року нагороду Honorable mention на Awwwards. отримав проєкт сайту ЖК Stanford від Perfect Group, що зводиться на Печерську.

Як повідомила пресслужба забудовника, його розробила команда українських вебдизайнерів з агенції Smart Orange.

Awwwards. — це місце, де професійні вебдизайнери презентують свої напрацювання у сфері розробки сайтів і змагаються за першість з конкурентами з усієї планети. Проєкт сайту ЖК Stanford, який будує компанія Perfect Group, отримав Honorable mention ("Почесну відзнаку") — одну з шести нагород Awwwards. Автори та реалізатори ідеї проєкту — українська вебстудія Smart Orange.

ЖК STANFORD від Perfect Group
stanford.kiev.ua

Серед учасників також було обрано призерів у номінаціях "Сайт дня", "Сайт місяця", "Сайт року", "Найкраща мобільна версія сайту" та "Розробник року". Мета конкурсу — створити спільноту, що буде просувати досягнення у дизайні сайтів, ділитиметься досвідом, а сама платформа стане джерелом натхнення для дизайнерів-початківців.

Awwwards — це суворі критерії для участі, кілька етапів оцінювання та вибагливе журі. За найкращі кейси Awwwards. голосують користувачі платформи зі статусами Chief та Pro, а також команда журі, яку ретельно відбирають щороку. Це завжди команда професійних дизайнерів, які працюють для світових брендів. Цього року конкурсні роботи оцінювали: Лара М. Тачіто — Senior Manager of design в Hubspot, Джон Вей — Interactive Art Director в Apple, Хейлі Хьюз — Design Lead в AirBnB, Дженні Гув — Experience Research Lead у Google, Афіна Тянь — дизайнер Squarespace, Віто Сальваторе — італійський Interactive Art Director, який зараз працює в Apple.

Для проєкту Stanford це не перша перемога, адже у 2019 році комплекс вже мав нагороду у номінації "Найкраща девелоперська концепція року" від VII Всеукраїнської будівельної премії. Так, це той випадок, коли кожна деталь, ретельно пропрацьована і реалізована, справедливо привертає увагу та претендує на світове визнання.

Переглянути, як виглядає сайт-переможець Awwwards. та краще познайомитись із ЖК Stanford можна за посиланням.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук