Сайт ЖК STANFORD отримав престижну нагороду

1 хв

Цього року нагороду Honorable mention на Awwwards. отримав проєкт сайту ЖК Stanford від Perfect Group, що зводиться на Печерську.

Як повідомила пресслужба забудовника, його розробила команда українських вебдизайнерів з агенції Smart Orange.

Awwwards. — це місце, де професійні вебдизайнери презентують свої напрацювання у сфері розробки сайтів і змагаються за першість з конкурентами з усієї планети. Проєкт сайту ЖК Stanford, який будує компанія Perfect Group, отримав Honorable mention ("Почесну відзнаку") — одну з шести нагород Awwwards. Автори та реалізатори ідеї проєкту — українська вебстудія Smart Orange.

Серед учасників також було обрано призерів у номінаціях "Сайт дня", "Сайт місяця", "Сайт року", "Найкраща мобільна версія сайту" та "Розробник року". Мета конкурсу — створити спільноту, що буде просувати досягнення у дизайні сайтів, ділитиметься досвідом, а сама платформа стане джерелом натхнення для дизайнерів-початківців.

Awwwards — це суворі критерії для участі, кілька етапів оцінювання та вибагливе журі. За найкращі кейси Awwwards. голосують користувачі платформи зі статусами Chief та Pro, а також команда журі, яку ретельно відбирають щороку. Це завжди команда професійних дизайнерів, які працюють для світових брендів. Цього року конкурсні роботи оцінювали: Лара М. Тачіто — Senior Manager of design в Hubspot, Джон Вей — Interactive Art Director в Apple, Хейлі Хьюз — Design Lead в AirBnB, Дженні Гув — Experience Research Lead у Google, Афіна Тянь — дизайнер Squarespace, Віто Сальваторе — італійський Interactive Art Director, який зараз працює в Apple.

Для проєкту Stanford це не перша перемога, адже у 2019 році комплекс вже мав нагороду у номінації "Найкраща девелоперська концепція року" від VII Всеукраїнської будівельної премії. Так, це той випадок, коли кожна деталь, ретельно пропрацьована і реалізована, справедливо привертає увагу та претендує на світове визнання.

Переглянути, як виглядає сайт-переможець Awwwards. та краще познайомитись із ЖК Stanford можна за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

74

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом