Саакашвілі покинув Координаційну раду з вирішення проблем у містобудуванні

Глава держави Володимир Зеленський змінив склад Координаційної ради з розв'язання проблем у містобудуванні, виключивши з нього Міхеїла Саакашвілі – главу виконавчого комітету реформ.

Відповідний указ №87/2021 президент підписав 4 березня, повідомляється на сайті глави держави.

Також Зеленський ввів до складу ради Гіоргі Цхакая. Як повідомляється, раніше президент призначив її головою депутатку від "Слуги народу" Олену Шуляк, секретарем став Володимир Кладієв.

Також, як відомо, в складі ради є глава Мінрегіону Олексій Чернишов, заступник міністра юстиції Ольга Онищук, заступник голови Офісу президента Юлія Свириденко, громадський діяч Карл Стурен та інші.

Як писали раніше НЕРУХОМІ, указ про створення Координаційної ради було підписано Зеленським ще 29 вересня. Її завдання – створення механізмів щодо вирішення проблемних питань у будівельній галузі з урахуванням інтересів як забудовників, так і інвесторів, моніторинг ситуації на ринку нерухомості і допомога українцям щодо реалізації власного житла. Також відомство готує пропозиції главі держави щодо збільшення інвестицій в будівництво.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом