Житло в азіатському стилі: у Києві здають балкон у вигляді кімнати. Фото

У Києві можна зняти невелику кімнату, яку переробили зі звичайного балкону. Тут нібито намагалися вмістити все, що потрібне для життя.

Знаходиться ця незвичайна кімната-балкон у квартирі на лівому березі столиці на Лісовому масиві. Приміщення переробили з балкона або лоджії, сюди примудрилися запхати невеликий стіл, етажерку, двостулкову шафу для речей із дзеркалом є навіть невелика антресоль. Замість ліжка велике розкладне крісло.

"Квартира багатокімнатна, інші мешканці – дівчата. Кожен живе сам по собі, без непорозумінь, шуму та колгоспу", - пишуть автори оголошення.

Також наголошується, що "кімната" зачиняється на ключ. Вартість проживання разом із комуналкою – 4 тисячі гривень. Варто зазначити, що за такі гроші у столиці можна винайняти повноцінну кімнату. Своєю чергою користувачі порівняли цей балкон із житлом у Гонконгу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, влітку в мережі з'явилося оголошення про продаж у Києві однокімнатної квартири у Подільському районі, площею всього 20 "квадратів", але вартістю 33 тисячі доларів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом