Забудовник елітного житла в Майамі почав приймати криптовалюту

Будівельна компанія E11EVEN Hotel and Residences, яка спеціалізується на зведенні елітного житла у Майамі, дозволила вносити депозити за нерухомість у цифрових валютах.

Про це розповів співзасновник компанії Марк Робертс у коментарі Fox Business.

За його словами, перш ніж широко оголосити про цю ініціативу, будівельна компанія вже отримала перший внесок у криптовалюті. Протягом наступного місяця покупець має внести наступну частину суми, яка складе 15% від вартості придбаного житла.

Як наголошується, у 65-поверховому кондомініумі розташовуються 375 апартаментів, вартість яких стартує від $377 тисяч. Є також пентахаус, за нього компанія збирається виручити близько $10 млн.

"Ми отримали багато відгуків і вважаємо підтримку криптовалют – найбільшим рішенням компанії", – прокоментував ситуацію Робертс.

Він також заявив, що це рішення призведе до тенденції по збільшенню числа покупців, які платять криптовалютою. "І ми дуже раді бути першими, хто візьме криптовалюта для внесення депозитів у нерухомість", – резюмував менеджер.

Варто зазначити, що у світі все більше випадків продажу нерухомості за криптовалюту. Наприклад, французький діджей Девід Гетта виставив на продаж апартаменти у Майамі-Біч за $14 млн, розрахуватись можна у Bitcoin або Ethereum.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві днями продали квартиру у Святошинському районі за 36 ETH – близько $93 тисяч. Нерухомість придбав інженер з Сан-Франциско Девон Бернард у засновника хедж-фонду Arrington XRP Майкла Аррінгтона.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом