У Київміськбуді анонсували зростання цін на квадратні метри у своїх ЖК

Будівельна компанія "Київміськбуд" збирається з 1 вересня підвищити вартість квадратного метра у своїх житлових комплексах, що будуються, і з 15 серпня змінити умови розстрочки за поточними договорами.

Про це розповіла директорка департаменту з продажу Тетяна Маркова, передає у вівторок, 26 липня, пресслужба забудовника.

Київміськбуд анонсував зростання цін перегляд умов розстрочки

Вона наголосила, що 15 серпня закінчується пільговий період, який надається інвесторам. Потім уже оплата розстрочки буде здійснюватися за базовою вартістю квадратного метра. Також з 1 вересня варто готуватися до подорожчання житла у всіх об'єктах Київміськбуду.

У забудовника зростання цін пояснили війною та тяжкою соціально-економічною ситуацією, що призвело до зростання вартості будматеріалів. За даними Маркової вони подорожчали вже на 30%.

"І, на жаль, це не межа. Паливно-мастильні матеріали, крім значного підвищення, носять частково дефіцитний характер, далася взнаки війна і позначилася на логістиці доставки комплектуючих до Києва. Постачальники та виробники підняли ціни на свою продукцію, в тому числі через значне подорожчання валюти", - наголосила вона.

У Київміськбуді заявили, що, попри всі теперішні труднощі, вони відновили будівельні роботи на семи об'єктах.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, нещодавно інвестори поскаржилися на КМБ, який здає в експлуатацію житлові комплекси із суттєвими проблемами. Зокрема, мешканці ЖК Медовий розповіли, що їхній комплекс здали із затримкою у два роки, до того ж через проблеми зі світлом вони змушені платити за завищеними тарифами, а взимку довго сидіти у темряві.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук