У Києві продають житловий будинок разом із мешканцями

У Києві дев'ятиповерхову житлову будівлю в Оболонському районі виставили на продаж разом із мешканцями. Відповідне оголошення було опубліковано у мережі.

Як повідомили у паблику "Життя Оболонського району", цей будинок розташований на Оболонському проспекті, 34в, його збудували у 1983 році. Це гуртожиток загальною житловою площею 3002 "квадрати" з кімнатами від 12 до 18 квадратних метрів. Будівля перебуває на балансі Промінвестбанку. Сьогодні він отримує плату від мешканців за проживання у районі 2500 гривень на місяць.

"І тепер, мабуть, тримати на балансі такий актив стало невигідно банку, і акціонери вирішили його продати на торгах, разом із людьми", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Промінвестбанк – це український акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, майже 98% акцій якого належать російському "Внешекономбанку".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві на вулиці Метрологічній, 1 розпочали демонтаж гуртожитку, попередньо викинувши мешканців на вулицю. Під час знесення будівлі у людей залишилися там документи та особисті речі. Право власності на три земельні ділянки було зареєстровано Нацакадемією наук у 2019 році, яка віддала їх під забудову компанії Інтербуд-ТМ (входить до групи KSM-GROUP). Тут хочуть збудувати житлову висотку.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

151

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом