У Києві продають "квартиру-комору" за $ 33 тисячі. Фото

У Києві виставили на продаж однокімнатну квартиру у Подільському районі, площею всього 20 "квадратів", але вартістю у 33 тисячі доларів.

Як зазначила автор оголошення, квартира зі свіжим ремонтом, з оновленою технікою і меблями, поруч з будинком розвинена інфраструктура.

Разом з тим, дуже багато питань щодо організації житлового простору, судячи з викладених фотографій житла. Так, електричні розетки розмістили чомусь практично в душі, а телевізор – впритул до ліжка, відразу над ногами. При цьому матрац нормально не вмістився, через що пішов хвилями.

У соцмережах різко розкритикували запропоновану квартиру і ціну, за яку її продають.

"Це найкраще дно смарт квартир на 20-ти метрах на 1 поверсі (очевидно нежитлова нерухомість), продається за дорого", - написав користувач Клим Братковський.

Інші користувачі порівняли квартиру з коморою і зазначили, що її площа явно не 20 "квадратів".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, житло на етапі будівництва в Україні подорожчало в середньому за півроку на 19%, при цьому найзначніше зростання цін спостерігався в Києві – близько 32%. Коментуючи зростання вартості житла на вторинному ринку, ріелтори вважають, що ціни вже майже досягли своєї верхньої позначки, що обумовлено рівнем інфляції і рівнем купівельної спроможності.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

110

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом