ТОП країн з найбільш привабливими інвестиціями у нерухомість

Названо ТОП країн, які цікаві інвесторам у питанні покупки житла. Дослідження було проведено компанією Knight Frank, в ході якого опитали респондентів з 44 країн.

Аналітики компанії поставили своїм клієнтам питання: де вони хотіли б придбати житло? Так, на першому місці опинилася Великобританія, інші дві позиції в першій трійці займають Іспанія та Франція. Також дуже популярні останнім часом Австралія, Канада, Швейцарія, США, Португалія, Нова Зеландія, Норвегія і Мальта.

За даними Knight Frank, попит на житло у Великобританії випереджає пропозицію. А покупці житла в Іспанії все частіше звертають увагу на невеликі муніципалітети.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, останніми тижнями в Великобританії кількість угод значно зросла, а в цілому ціни на житло в країні показали найбільше місячне зростання за останні 11 років.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом