Створено робочу групу, яка доопрацює законопроєкт про реформу ДАБІ

Парламентський комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування створив робочу групу, яка займеться доопрацюванням законопроєкту про реформування ДАБІ.

Про це в четвер, 29 квітня, повідомили в пресслужбі Мінрегіону.

Як повідомляється, в комітеті вирішили таким чином підтримати рекомендації учасників круглого столу. Очолила робочу групу народний депутат Олена Шуляк. До її складу увійшла заступник очільника Мінрегіону Наталія Козловська. Також сюди мають увійти ще парламентарії, представники Мін'юсту і Мінціфри.

Робоча група врахує і узагальнить всі пропозиції, висловлені щодо законопроєкту про реформування містобудівної сфери, щоб у підсумку представити фінальний документ на розгляд Верховної Ради.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 28 квітня у профільному комітеті ВРУ пройшов круглий стіл, на якому підняли питання реформування містобудування. Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов заявляв раніше, що після того, як комітет доопрацює проєкт закону, його зареєструють у парламенті і розглянуть народні депутати. Чиновник підкреслив, що представлена недавно концепція законопроєкту є результатом співпраці на базі Мінрегіону за участю парламентаріїв, Асоціації міст України, Офісу простих рішень і результатів, Конфедерації будівельників України, представників будівельного ринку та експертного середовища.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

44

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом