ПриватБанк з 1 липня почне іпотечне кредитування під 10%

Державний ПриватБанк (Київ) з 1 липня почне кредитування у рамках державної програми "Доступне житло під 10%", яка передбачає надання іпотечних кредитів під 9,99% річних на термін до 20 років.

Про це повідомила прес-служба банку у четвер, 25 червня.

"Програма дозволить українцям поліпшити житлові умови на пільгових умовах – процентна ставка по кредитах на доступне житло складе 9,99% річних. Доступну іпотеку можна буде отримати у ПриватБанку на термін до 20 років, а початковий внесок позичальника складе від 30% вартості житла", – йдеться у повідомленні.

Згідно з ним, в рамках пільгової програми українці зможуть придбати як житло на вторинному ринку, так і квартири у новобудовах, введених у експлуатацію.

Клієнти банку зможуть придбати житло у кредит за цінами, нижчими від ринкових, відзначається у повідомленні.

Пресслужба уточнила, що за попередніми підрахунками фахівців банку вже на старті впровадження відповідної програми, пільговими умовами зможуть скористатися понад 300 тис. українців.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, деякі українські банки вже пропонують іпотечні кредити під 10% річних, але це поки не загальнодоступні програми і видаються з певними умовами. У свою чергу прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що метою українського уряду є зниження іпотечної ставки до 5-7%.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом