Ексглава Укрбуду Микитась налаштувався на повернення на будівельний ринок


Колишній президент будівельної держкорпорації "Укрбуд" Максим Микитась заявив, що повернув контроль над ТОВ "Укрбуд Девелопмент" та збирається провести зустріч з інвесторами та забудовниками, які проводять добудову проблемних об'єктів компанії.

За його словами, 8 вересня 2022 року йому вдалося повернути юридичний контроль над "Укрбуд Девелопментом" завдяки реалізації наказів Міністерства юстиції та Офісу протидії рейдерству. Крім того, Микитась на конференції у понеділок, 19 вересня, заявив про намір провести зустріч із інвесторами, представниками влади та будівельних компаній, які добудовують укрбудівські житлові комплекси для обговорення планів фінансування об'єктів.

Своєю чергою керівник ФК "Житло-капітал" Дмитро Кравченко (компанія, яка виступає фондом фінансування будівництва об'єктів Укрбуду) розповів, що Київміськбуд сьогодні фактично не веде будівництва ЖК Укрбуду.

Компанія "Укрбуд Девелопмент" була створена у 2004 році для девелопменту та супроводу проєктів корпорації Укрбуд.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, Дарницький районний суд Києва 13 січня скасував арешт статутного капіталу компанії "Укрбуд Девелопмент", задовольнивши клопотання адвоката "Bazert Development LLP", бенефіціаром якого є Микитась. Це дало йому можливість повернути контроль над компанією.

До того ж нещодавно стало відомо, що Микитась, який ще нещодавно був заарештований і проходив фігурантом у низці кримінальних справ, зміг оформити дозвіл на виїзд з України.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

132

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом