Росіяни "денацифікували" торговий центр під Одесою. Є загиблі. Фото

Черговий ракетний удар росія завдала по Одесі пізно ввечері, у понеділок, 9 травня. Одна з ракет потрапила до торгового центру Рів'єра у селі Фонтанка під Одесою, спричинивши масштабні руйнування.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вибух стався приблизно о 22:35. Від ударної хвилі постраждав фасад житлового комплексу Парк Фонтанів. Вона була настільки потужною, що будинок, який стоїть в 150 метрах, позбувся вікон та повибивало балконні двері.

За даними ДСНС, пожежу ТЦ на площі тисяча квадратних метрів було ліквідовано о 1:30. До гасіння залучалися 35 осіб та 7 одиниць техніки ДСНС. За офіційними повідомленнями в результаті обстрілу загинула одна людина, ще двоє були травмовані. Лікарі розповіли, що стан постраждалих – задовільний, вони повністю забезпечені медикаментами. Пошкодження не уламкові, люди постраждали від падіння металоконструкцій. До гасіння залучалися 30 рятувальників та 6 одиниць техніки.

Зазначається, що ТЦ знищено повністю, а російська пропаганда почала розповсюджувати фейки, що на території центру розміщувалися склади із західним озброєнням.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 20 березня окупанти випустили балістичну ракету по ТРЦ Retroville у Подільському районі Києва. В результаті було пошкоджено один із входів у торговий центр, офісну будівлю, постраждав фітнес-центр. Вибуховою хвилею повибивало вікна в житлових будинках, що стояли поруч. Представники торгового центру повідомили, що згодом відбудують його, про повну руйнацію не йдеться.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

179

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом