Прокуратура хоче забрати приміщення вартістю понад 7 мільйонів гривень

У Києві Голосіївська окружна прокуратура звернулась до суду з вимогою повернути державі нежитлове приміщення вартістю понад 7 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

“Прокуратура звернулась до суду з позовом про визнання недійсним інвестиційного договору, скасування рішення про державну реєстрацію та повернення державі нежитлового приміщення по вул. Стратегічне шосе”, — йдеться у повідомленні.
 
Відомо, що фізична особа незаконно оформила право власності на частину підвалу житлового будинку (гуртожитку) площею 127,2 квадратних метрів.
  
“Право власності оформлене на підставі інвестиційного договору, яким передбачалось, що інвестор проводить ремонт приміщення та благоустрій навколишньої території, а згодом отримує його у власність”, — зазначено у повідомленні.

Інвестиційний договір не було укладено державним підприємством, що є балансоутримувачем приміщення. Зараз Голосіївський суд відкрив провадження у справі.  

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у січні цього року в Голосіївському районі Київський окружний адміністративний суд розпочав розгляд справи щодо майбутньої забудови трьох земельних ділянок загальною площею 5,68 га на вул. Антоновича у Голосіївському районі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

835

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом