Приклад екологічного житла: на Балі з картонних коробок побудують справжній будинок. Фото

В Індонезії на острові Балі приступили до будівництва будинку, матеріалом для побудови якого послужили перероблені картонні коробки.

Як повідомляє Archdaily, архітектурна компанія Stilt Studios почала будівництво збірного будинку і вже в жовтні компанія запустить його у вільний продаж. Компанія базується на острові, тому продаж будинків сприятиме розвитку Балі.

За словами архітекторів, будівля матиме площу в 64 квадратних метра, а сама конструкція буде піднята на 40 сантиметрів від землі.

Екологічний будиночок вмістить спальню, ванну кімнату, відкриту кухню, їдальню, а також зовнішні тераси.

Дах приміщення складається з 25% пластика і алюмінію, які також колись були частиною упаковки. Шар алюмінію зверху допомагає забезпечити 100% водонепроникний матеріал.

Сама конструкція даху є похилою і збирає воду, яка потім зберігається для подальшого використання, наприклад, для поливу навколишнього саду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одному з районів Лондона реалізували проект Sun Rain – екологічне житло з зеленим дахом, яка збирає дощову воду. Її потім використовують для басейну у внутрішньому дворику.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

91

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом