Президентом КБУ переобрали Парцхаладзе

Президентом Конфедерації будівельників України (КБУ) був повторно обраний Лев Парцхаладзе.

Про це у п'ятницю, 9 жовтня, повідомили в пресслужбі КБУ.

За словами новообраного президента, конфедерація є найбільшим галузевим об'єднанням і має свої представництва у всіх регіонах України. Крім того, воно представляє нашу країну в Федерації європейської будівельної промисловості (FIEC).

Парцхаладзе також розповів про основні напрямки роботи КБУ і підкреслив, що для ефективності будівельної галузі необхідно передати функції ДАБІ в приватні руки, впровадити конкурентне середовище на ринку електромереж, зробити доступну іпотечну ставку для населення, оновити базу державних будівельних норм, а також захистити права інвесторів.

Відзначимо, що Парцхаладзе обирають президентом Конфедерації будівельників України з 2011 року. Займаючись політичною діяльністю, він кілька разів призупиняв свої повноваження в організації.

КБУ об'єднує понад 700 будівельних компаній і профільних спілок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше Парцхаладзе заявляв, що в рамках реформування системи державного архітектурно-будівельного контролю необхідно посилити відповідальність чиновників.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

60

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом