Президент Індонезії та мільярдер Бренсон оцінили руйнування на Київщині

Президент Індонезії Джоко Відодо побував у зруйнованому окупантами Ірпені, а мільярдер Річард Бренсон оцінив масштаб варварства російських військ у Гостомелі.

Відодо відвідав Ірпінь у рамках свого візиту до України. Він походив містом разом із мером Олександром Маркушиним і оцінив руйнування в житловому комплексі Липки. Побачене вразило індонезійця. "Сподіваюся, цю війну вдасться зупинити найближчим часом", - написав він у себе на сторінці Twitter.

Також сьогодні у Гостомелі зустріли мільярдера Річарда Бренсона – засновника аерокосмічної компанії Virgin Galactic. Він приєднався до жовтневого саміту у Польщі, мета якого – об'єднати неурядові організації, представників бізнесу та науки для підтримки України.

Британський мільярдер неодноразово публічно підтримував Україну, виступаючи на підтримку суверенітету та територіальної цілісності країни. Він закликав світ збільшити військову допомогу та посилювати санкції проти РФ. Раніше Бренсон написав статтю "Мої думки про Україну та Росію", де заявив, що "Путін не зможе перемогти у цій війні".

Бренсон під час візиту до Гостомелю оглянув руйнування, залишені російськими військами, та поцікавився можливостями відновлення аеродрому концерну "Антонов".

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, російські окупанти зруйнували в Київській області 4835 приватних будинків, а до кінця року вдасться відновити лише близько 6% із них. Нещодавно депутати обласної ради проголосували за дві програми, які допоможуть людям, які втратили житло через російську агресію, знову знайти свій будинок.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

144

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом