Плюси та мінуси ЖК МІСТО КВІТІВ. ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ – експертна думка

Експерти ресурсу НЕРУХОМІ проаналізували столичний ЖК МІСТО КВІТІВ. ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ, який знаходиться по вулиці Тираспольській, 43, і з'ясували всі переваги та недоліки даного житлового комплексу.

Так, комплекс будується на колишніх землях сільськогосподарського призначення, де розміщувалися теплиці (біля дендропарку "Сирець", Подільський район міста Києва). Станом на вересень цього року велика частина ЖК вже прийнята в експлуатацію. На даний момент зводяться чотири двосекційних житлових будинки та один односекційний.

Експерти з'ясували, що інвестування в даний об'єкт не супроводжується додатковими ризиками.

"Цільове призначення земельної ділянки відповідає намірам забудови, є дозвіл на виконання будівельних робіт на будівництво житлового комплексу, поверховість будинків відповідає граничній висоті, визначеної містобудівними умовами та обмеженнями", - йдеться в експертній думці.

Тим часом є і невеликі мінуси даного житлового комплексу. Один з них стосується будівництва соціальної інфраструктури. Так, в КМДА звільнили забудовника від обов'язку будівництва середньої школи, таким чином збільшивши кількість комерційної забудови. Дитячий садок теж не окрема будівля, а у складі корпусу житлової багатоповерхівки.

Крім того, поруч з ЖК проходить високовольтна ЛЕП, що може позначитися на здоров'ї мешканців.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

79

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом