Під Києвом горіла чергова новобудова. Фото, відео

У середу, 23 вересня, під Києвом у Софіївській-Борщагівці сталася пожежа у новобудові за адресою вул. Боголюбова, 5.

Про це повідомили в пабліку dtp.kiev.ua на сторінці у Facebook.

"Горять нові квартири. Загорілася кімната на останньому поверсі. Станом на 7.10 ранку горіло вже 3 квартири", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС підтвердили інформацію про пожежу та повідомили, що горів шестиповерховий будинок, при цьому коли рятувальники приїхали, вогонь перекинувся вже на покрівлю.

За кілька годин пожежу локалізовано на площі 300 кв. м. До гасіння залучено 36 рятувальників і 7 одиниць техніки ДСНЧС. Пожежу повністю ліквідували о 9:20.

Свідки пожежі стверджують, що під'їхати до місця події спецавтомобілям заважали припарковані у дворі машини, одну з яких пошкодили під час заїзду.

За попередніми даними, причиною загоряння став екокамін.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в КМДА раніше заявляли, що сьогодні забудовники зводять багатоквартирні будинки, найчастіше нехтуючи державними будівельними нормами в частині пожежної безпеки, що часом призводить до сумних наслідків.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом