Одеський суд заборонив будівництво ЖК біля моря

Одеський окружний адміністративний суд скасував дозвіл на будівництво ЖК Aura Apart на 16-й станції Великого Фонтану.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як повідомив адвокат заявника Андрій Березовський, забудовник будує 14-поверховий будинок менш ніж в 100 метрах від кромки води в рекреаційній зоні. Ділянка землі, на якій йде будівництво, призначена для сімейного пансіонату відпочинку. Однак на сайті забудовник пропонує продаж апартаментів. Крім цього, висота будівлі перевищує допустимі 43 метра.

Законність будівництва оскаржив громадський діяч Олег Михайлик. Він повідомив, що представники Одеської міської влади на засідання не з'явилися взагалі. Хоча саме вони були відповідачами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, тема висотної забудови узбережжя була і залишається предметом конфлікту в Одесі вже довгі роки. Серед інших про цю проблему регулярно сигналізують ЗМІ і активна громадськість.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

45

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом