Одеський суд призупинив будівництво ЖК на схилі 13-ї станції Фонтану

Одеський суд заборонив проводити будь-які роботи на місці будівництва ЖК ГРАФ У МОРЯ на схилі 13-й станції Фонтану на період судових розглядів.

Відповідні рішення 8 липня ухвалила суддя Одеського окружного адміністративного суду Петро Марін, передає УСІ Одеса.

Представник правозахисної організації "Спільна мета" Олександр Степанюк оскаржує в суді законність будівництва даного ЖК. Він вимагає скасувати містобудівні умови і обмеження на будівництво житлового комплексу на Фонтанській дорозі, 151а.

Документи на забудову ділянки отримало ТОВ "Кредо і Ко". У цій справі фірма виступає як третя особа. В ході засідання суд розглянув клопотання позивача про заборону проведення будь-яких робіт на обговорюваній ділянці.

Раніше НЕРУХОМІ відзначали, що у правоохоронних органів вже виникли сумніви щодо правомірності узгоджених документів, що вплинули на визначення класу наслідків об'єкта. Станом на липень 2020 відбуваються слідчі дії у кримінальній справі за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст.366 ч.1 КК України (службове підроблення). Розглядається, що під час розробки та видачі проєктної документації були внесені до офіційних документів неправдиві відомості. У зв'язку з виявленими порушеннями даний ЖК має низький рейтинг – 1,4.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом