ЖК Варшавський Плюс живе більше місяця без опалення, незважаючи на морози

Мешканці ЖК Варшавський Плюс від забудовника Stolitsa Group, живуть без опалення, попри морози на вулиці. Про це повідомляється у групі "Stolitsa Group недобуди і довгобуди".

Мешканці стверджують, що у заселених будинках Варшавського Плюс немає опалення півтора місяці. У чатах ЖК пишуть, що до сьогодні 7 грудня батареї холодні. При цьому "обслуговуюча компанія DIM9000 нічого не робить тільки відповідає, що займаються проблемою".

На опублікованому відео видно, що температура в кімнатах 13 градусів, а через холод накопичується волога на вікнах.

"Квартири у Варшавському Плюс коштують мільйони, у будинках затоплюються підвали та перші поверхи, а в батареї не подають опалення, коли вночі мінус десять градусів", – нарікають мешканці.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, у київському ЖК Варшавський Плюс, що знаходиться на Виноградарі, в одному з будинків на вулиці Всеволода Зміїнка, 21, відбуваються постійні підтоплення нижніх поверхів.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

363

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом