ЖК Trinity: преміум-клас по сусідству з каналізаційним колектором

ЖК Trinity - це житловий комплекс преміум-класу, який будується в Печерському районі Києва поряд з міським каналізаційним колектором.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Будівництво відбувається на колишніх землях хлібозаводу №1 у санітарно-захисній зоні, на території, по якій проходить Деснянський водопровід і головний міський каналізаційний колектор. На засіданнях Технічної ради Київводоканалу вже двічі порушувалося питання генерального плану об'єкта. Але хоч як не вирішували чиновники, таке близьке сусідство з головним міським каналізаційним колектором майбутнім мешканцям комплексу преміум-класу навряд чи припаде до душі.

Говорячи про комфорт проживання, варто сказати, що колись це був досить затишний мікрорайон, незважаючи на наявність в ньому промислових зон. Однак за останні 10-12 років район Саперного поля активно забудовувався безліччю нових ЖК. І сьогодні назвати його затишним вже важко. В радіусі до 1 км від ЖК Trinity можна нарахувати не менше 15 нових житлових комплексів.

При цьому основна частина інженерних мереж була побудована ще в 60-70 роках минулого століття і явно не була розрахована на таке різке збільшення кількості жителів мікрорайону. Тому прориви водопровідних труб трапляються тут досить регулярно.

Говорячи про паркування, варто підкреслити, що якщо у сім'ї буде більше одного авто, то заздалегідь необхідно вирішити питання, про наявність паркомісць. Вулиці досить щільно заставлені автомобілями, що ще більше ускладнює проїзд авто.

Більш детально про ЖК Trinity можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом