ЖК Сади Вишневі: комплекс під Києвом з розвиненою інфраструктурою та своїм парком

Команда Нерухомі 25.02.2021 08:30 PR матеріал

1 хв

ЖК Сади Вишневі – це сучасний комплекс, розташований на кордоні Києва та Вишневого – у Києво-Святошинському районі. ЖК може похвалитися розвиненою інфраструктурою і великим парком.

Як запевняють на сайті об'єкту, Сади Вишневі – "це не просто новобудови, це комфортний простір для життя і відпочинку". Тут забудовник "Будінвестконтакт" облаштував великий парк, площа якого займає більше 4 га. Будинки зведені з енергоефективної технології, а щоб мешканцям було максимально комфортно – був утеплений фасад. Ті, хто вже встиг заселитися, відзначають, що якість будівництва нарікань не викликає: квартири вийшли теплими, місце розташування – зручним, керуюча компанія – працьовита. Люди оцінили і непогану шумоізоляцію. За їх словами, ефекту "чужої присутності" в квартирах не спостерігається. Також варто врахувати, що житло в будинках, які вже здані, продають за фіксованою ціню за умови 100% оплати – 22 700 за "квадрат".

Говорячи про цей житловий комплекс, варто підкреслити і розвинену інфраструктуру. Для мешканців обладнали паркінг, побудували дитячий сад, на території розмістили дитячі та спортивні майданчики, зони для дозвілля. Для комфорту жителів тут працюватимуть банківські установи, салони краси, різні магазини, кафе і ресторани. Таким чином, ті, хто буде жити тут, зможуть зайняти і максимально забезпечити себе усім необхідним.

Що стосується компанії "Будінвестконтакт", то слід зазначити, що це не новачок на ринку, вона вже 15 років успішно будує різні об'єкти. За цей час здали близько 35 будинків, в яких заселилися 8 тисяч сімей.

Більш докладно про ЖК Сади Вишневі можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом