ЖК Перший Французький: високоризиковий інвестпроєкт із малокомфортними умовами

ЖК Перший Французький – це житловий на Французькому бульварі, 3 у Приморському районі Одеси, будівництво якого супроводжується низкою ризиків, а комфортність проживання не зовсім відповідає заявленому класу.

Про це читайте у свіжому огляді ресурсу НЕРУХОМІ.

Говорячи про майбутній комфорт проживання у ЖК Перший Французький, слід зазначити, що забудовник вирішив відійти від детального плану територій: наростити кількість квартир та зменшити кількість паркомісць, облаштувавши паркінг лише на 34 авто. Відомо, що відсоток забудови території буде значно перевищено аж до 73%, у результаті прибудинкової території тут практично не буде. Забудовник, як з'ясували експерти, також вирішив заощадити на матеріалах з обробки фасаду та зведення стін. Слід врахувати, що ДАБІ тричі відмовляла замовнику у видачі дозволів на будівництво, проте недоліки так і не було усунено. Всі ці фактори сильно вдарять по комфортності майбутніх мешканців. Девелопер позиціонує ЖК Перший Французький як комплекс класу "преміум".

Говорячи про ризики інвестування в проєкт, варто наголосити, що було відкрито низку кримінальних справ, як щодо посадових осіб Міноборони через бездіяльність при інвентаризації та оформленні документів на земельну ділянку, так і щодо чиновників Департаменту архітектури та містобудування Одеської міськради, представників ТОВ "Одесжитлоінвест" (замовника) та землевпорядної організації ТОВ "Адвайс Сервіс". Останні підозрюються у створенні злочинного механізму, яким землі військового містечка включили до ділянки для будівництва житлового комплексу. Додаткові ризики створює і той фактор, що замовник не погодив будівництво комплексу з Державіаслужбою, яка, у разі чого, може зупинити дане будівництво.

Детальніше про ЖК Перший Французький можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом