ЖК Park Royal – новий проєкт девелопера Royal House у Бучі

Команда Нерухомі 25.01.2024 18:25 PR матеріал

3 хв


Девелопер Royal House, який є одним із забудовників Бучі, розпочав будівництво і відкрив продаж квартир в новому найочікуванішому житловому комплексі Київської області – Park Royal

Місто-парк Park Royal – це комплекс комфорт-класу площею 25 га, з них 4 га – власної рекреаційно-паркової зони для спорту й відпочинку. 

Згідно з генеральним планом в житловому просторі буде збудовано 23 будинки перемінної поверховості: від 7 до 16 поверхів. Особливістю Місто-парк Park Royal є наявність апартаментів з 4- метровими стелями і власними двориками. 

Кожна будівля в Park Royal, як для новобудови у Бучі, має свій унікальний архітектурний код, неначе створена різними архітекторами – саме це створює неповторну естетику сучасного європейського міста! Як базовий мотив комплексу прийнято стиль "Сучасної класики". 

На території місто-парка буде збудовано школу і дитячий садок на 600 учнів та супермаркет.

Головною артерією місто-парка Park Royal є головна променада площею 17900 кв.м. Саме тут буде зосереджене найактивніше життя: ресторани, кав'ярні, магазини, салони краси, бутіки, розважальні центри, побутові сервіси тощо. 

Kid's Word. Це великий дитячий простір для розвитку та ігор площею майже 6000 кв.м. Сучасні ігрові простори, яким насичена територія, розширять звичне розуміння дитячого майданчика. 

Garden Plaza – центральна площа з власною оранжереєю. Це серце місто-парка, яке битиметься 365 днів на рік з кав’ярнею серед тропічного лісу. Наразі – це єдиний формат розміщення таких об’єктів у житлових кварталах. 

Urban Plaza з амфітеатром. В теплу пору року – це літній кінотеатр з показами кінострічок чи простір для проведення фестивалів або концертів, а взимку – снігові гірки та Різдвяні інсталяції.    

Recreation Space. Довга променада в Park Royal завершується рекреаційно-парковою зоною площею в 4 га, що розподілена на функціональні зони для спорту і відпочинку:

  • спортивне ядро – понад 10 спортивних майданчиків та майже 3 км бігових і велосипедних доріжок;
  • зона барбекю – спеціально облаштована територія з вогнищем та всесезонні будинки для відпочинку в будь-яку погоду;
  • власний парк для прогулянок і відпочинку;
  • тренувальний майданчик для собак.

Безпека

В Park Royal передбачено безпечні двори без машин. 

Система відеоспостереження та охорона 24/7.

Інклюзивність і безбар’єрний простір.

В будинках першої черги одразу будуються укриття, які повністю відповідатимуть вимогам чинного законодавства. В ньому мешканці почуватимуться не лише безпечно, але й комфортно. Укриття матимуть усі зручності для тривалого перебування, два виходи, запас води і систему водовідведення.

Паркінг

На території Park Royal спроектовано 3 типи паркінгу: наземний, надземний та підземний.

Планування квартир

Для інвесторів розроблено понад 50 типів планувань – від функціональних студій та повноцінних однокімнатних, до просторих пентхаусів в бізнес-секціях. 

Площа квартир варіюється від 33 кв.м до 105 кв.м. У всіх квартирах спроєктований балкон або лоджія й велика кухня-вітальня. 

Акція до старту продажу!

Першим покупцям квартир чи комерційних приміщень – діє знижка до 10% на 1-к і 2-к квартири та до 12% знижка на 3-к квартири. 

Можливість придбання квартири на виплат з першим внеском від 30% і строком на 3 роки.

Вартість 1-кімнатної квартири стартує від 918 USD кв.м за курсом НБУ на день продажу.

Вартість 2-кімнатної квартири стартує від 864 USD кв.м за курсом НБУ на день продажу.

Вартість 3-кімнатної квартири стартує від 864 USD кв.м за курсом НБУ на день продажу.

Терміни здачі будинків першої черги – 3 квартал 2025 року.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі продажу за номером телефону:(044) 299 43 69.
 

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

491

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом