ЖК Navigator-2: сумнівний комфорт-клас в оточенні промзони

Столичний ЖК Navigator-2 будується в Оболонському районі та позиціонує себе як комфорт-клас. Але тут є явний недолік спортивних майданчиків, а парковки не вистачить, щоб задовольнити майбутніх мешканців.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

За проєктом площа озеленення становить всього 0,8 га. Цієї території буде недостатньо для облаштування дитячих і спортивних майданчиків. Забудовник пообіцяв, що бажаючі "розім'ятися" зможуть скористатися розташованим поруч спорткомплексом. Однак, як зазначають експерти, його наявність по сусідству не є належною компенсацією відсутніх спортмайданчиків. А враховуючи, що ЖК розташовується у промзоні і серед гаражних кооперативів, відсутність самодостатньої прибудинкової території неодмінно позначиться на комфорті жителів.

Крім того, майбутні мешканці зіткнутися і з проблемою паркування. За проєктом тут облаштують наземний паркінг на 600 машиномісць, що лише на 40% задовольнить потреби мешканців. Варто підкреслити, що для відповідності комфорт-класу забудовник мав обладнати стоянку мінімум для 749 авто.

Говорячи про плюси ЖК Navigator-2 зазначимо, що на першому поверсі третього будинку облаштують дитячий садок на 60 місць. І хоча там не буде організоване харчування і діти зможуть перебувати в ньому всього 4 години, столична влада не зобов'язували будувати тут дошкільний заклад, що є позитивним показником для забудовника.

Також судових справ і перевірок контролюючих органів щодо цього житлового комплексу експерти НЕРУХОМІ не виявили, що зменшує ризики інвестування.

Більш детально з оглядом щодо ЖК Navigator-2 можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

140

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом