ЖК Мюнхаузен 2: затишний будинок – запорука щасливого життя

Команда Нерухомі 27.08.2021 06:35 PR матеріал

4 хв

Тенденції невмолимі. Все більше людей прагнуть працювати в столиці, але не жити там. Пояснити це дуже просто – у плані роботи мегаполіс надає безліч можливостей. Це безперечно. Але жити в божевільному ритмі мегаполіса постійно стає все важче і важче. Будинки все більше нагадують великі мурашники – багато поверхів, по 10 квартир в кожному крилі, ліфта можна чекати пів години та постійні затори по всьому місту. Як вирішити такі дилеми, коли немає бажання відмовлятися від переваг столиці, але є бажання жити в більш тихому та екологічному місті?

Все дуже просто. Потрібно перебратися в передмістя із зеленими зонами. Передмістя, з якого можна швидко та комфортно добратися на роботу. Наприклад, в Ірпінь. По сучасній швидкісній трасі дорога до міста займає менше ніж 10 хвилин.

Чому саме Ірпінь?

Ірпінь — місто-супутник Києва, що має всі риси сучасного європейського міста. Життя тут протікає комфортно та розмірено, а близькість до столиці не дає поринути у типову провінційну дрімоту. В Ірпені повністю розвинена інфраструктура, дитячі садки, школи, муніципальні та приватні медичні заклади, лікарні, фітнес-клуби та багато цікавих місць для сімейного відпочинку на будь-який смак. Увечері можна пройтись до центра та помилуватися динамічними фонтанами з підсвіткою. В день взагалі безліч варіантів – сходити в парки, взяти велосипеди на прокат для сімейної поїздки по окрузі, відвідати тематичну набережну, помилуватися сучасними інсталяціями або просто посидіти з вудкою на берегу. Для спортивних та активних є облаштована бігова доріжка протяжністю 3 км.

В Ірпені є так звані "курортні зони". Саме в таких місцях жити найприємніше. Де ж їх шукати?

ЖК Мюнхаузен 2

Житловий комплекс ЖК Мюнхаузен 2 розташований саме в такій зоні. Він має ідеальне розташування – з одного боку центр міста (5 хвилин пішки), з іншого – курортна зона. В пішій доступності три сучасних парку відпочинку — Центральний, Мужеловський та Незнайка. Поряд головна транспортна магістраль міста. Вона досить близько, але шум від неї не долітає до житлового комплексу.

Сам будинок теплий, затишний та енергоефективний. Його побудовано за монолітно-каркасною технологією. Це гарантує подовжений строк експлуатації будинку — більш ніж 120 років, і робить доступним вільне планування квартир. Стіни зведені з керамічної цегли. Між ними є утеплення з мінеральної вати завтовшки 150 мм (на відміну від більшості ЖК де утеплювач 100 мм) та додатковий повітряний прошарок. Зовні фасад зроблено з облицювальної цегли. За рахунок цього у квартирах завжди комфортна температура – взимку тепло, влітку не спекотно. А ще це захищає квартири від стороннього шуму з вулиці.

Особливості планування

В будинку заплановано не більше 3-5 сусідів на поверсі. В ЖК МюнХаузен 2 немає крихітних "смартів", всі квартири мають планування сімейного типу. Це так званні квартири-трансформери з "family-кухнями", багатофункціональними "кухнями-вітальнями" та великими панорамними вікнами. Для тих, хто хоче від життя більшого – є квартири з терасами. Важливо сказати, що ви сплачуєте тільки 30% площі тераси.

У вас є можливість окрім квартири придбати приміщення для зберігання речей. Деякі квартири обладнані конденсаційними котлами, які дозволяють знизити витрати на опалення до 40%.

Інновації в ЖК Мюнхаузен 2

В ЖК МюнХаузен 2 застосована унікальна система шумоізоляції. Забудовник спільно з професійною командою Acoustic Group, знайшли комплексне розв'язання проблем шуму не на рівні однієї квартири, а на рівні всього будинку. Монолітно-каркасні будинки мають один досить серйозний недолік – каркас ретранслює ударні шуми по всій будівлі (знизу-вгору, згори-вниз та по діагоналі). Тому в будинку буде проведена шумоізоляція перекриттів професійними матеріалами систему Acufloor. Раніше їх використовували лише на об’єктах з підвищеним рівнем шуму або в студіях звукозапису. Зараз такий захист доступний й для мешканців нового сучасного житлового комплексу Мюнхаузен 2.

Акустична плита Acufloor ефективно поглинає не лише ударні навантаження, але й повітряний шум. Це відбувається завдяки поєднанню пружних властивостей і високої щільності. Завдяки даній системі шумоізоляції, індекс зниження шуму складає близько 40 дБ. Завдяки цьому комплексному рішенню, вас не будуть більше турбувати ремонти або дурні звички сусідів – спів, сварки, гавкання собак та гучні вечірки.

Підсумок

Якщо ви вирішили жити в сучасному передмісті, а вести справи в столиці, якщо бажаєте придбати тиху, затишну квартиру з розумним плануванням, якщо не бажаєте слухати ремонти сусідів та переплачувати за опалення – ваш вибір ЖК МюнХаузен 2.

Всі деталі про житловий комплекс можна дізнатися у відділі продажу.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом