ЖК Метрополіс обійде ботсад за кількістю італійських сосен

Команда Нерухомі 28.07.2021 19:02 PR матеріал

2 хв

На території ЖК Метрополіс, який розташовується на вулиці Академіка Заболотного, 1 у Києві, збираються висадити хвойні дерева – пінії, спеціально завезені з Німеччини. Ще зовсім недавно таку рослинність можна було побачити тільки у ботанічному саду.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу

Підкреслюється, що на пінії (різновид італійської сосни) забудовник витратив близько 16 млн гривень. Також на території ЖК буде відкрита паркова зона на площі у 2 га. Для цього будуть висаджені десятки тисяч дерев і кущів. Облагороджуванням території займаються фахівці з ландшафту з провідних дизайн-бюро. Відкрити парк планують після введення в експлуатацію житлового комплексу.

ЖК Метрополіс підтримує концепцію "двір без машин", завдяки реалізації паркінгу на 1700 машиномісць. Для зручності мешканців тут побудують дитячий садок за японськими технологіями і дитячий майданчик від провідної профільної німецької компанії.

Будівництво ведеться з використанням екологічних матеріалів за енергозберігаючими технологіями, що дозволить майбутнім мешканцям скоротити енерговитрати.

Як розповів керуючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський, це масштабний проєкт, який включає будівництво понад 200 тисяч "квадратів" житла на території у 5 гектарів для 3 тисяч сімей.

"Потрібно було продумати кожну деталь і створити комфортні умови на десятиліття вперед. Саме тому для нас інфраструктура відіграє ключову роль – майданчики, дитячий сад, зони відпочинку, ресторани, магазини, місця для вигулу собак", – додав він.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, перша черга ЖК Метрополіс була введена в експлуатацію у квітні. ЖК Метрополіс має дуже вдале розташування: поруч знаходиться Голосіївський парк і комплекс ВДНХ. Тут жителі зможуть повною мірою насолодитися природою і при цьому бути в ритмі столичного життя.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

209

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом