ЖК Машинобудівників, 5а в Чабанах: проаналізовано документи комплексу

ЖК Машинобудівників, 5а – це житловий комплекс у селищі Чабани, висотністю у 16 поверхів, з підземним паркінгом і з об'єктами громадського призначення.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Для запланованих 1356 квартир забудовник передбачив паркінг на 403 машино-місць, чого недостатньо буде для комфортного проживання та мешканці згодом зіткнуться з проблемою паркування своїх автомобілів.

Судових справ щодо безпосередньо житлового комплексу експерти не виявили, що, відповідно, зменшує інвестиційні ризики у будівництво. Проте у суді зараз розглядається справа про скасування генпалана Чабанів. Зазначимо, що скасування документа, може спричинити зміну функціонального призначення земельної ділянки. Це, в свою чергу, негативно позначиться на будівництві житлового комплексу.

Що стосується оренди землі, то термін договору закінчується у 2022 році. Але власник і користувач ділянки мають загальних бенефіціарів, тому ризики на продовження терміну договору оренди мінімальні.

На сьогоднішній день забудовник поки не заявив клас ЖК Машинобудівників, 5а, але за наявними даними даний комплекс можна віднести до класу "комфорт".

Більш детально про ЖК Машинобудівників, 5а можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

97

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом